Ομάδα Διαφορετικότητας ΔΗΠΕΘΕ – Ιστορία ΙΙ

Μια Διαφορετική μέρα

 Μια μέρα γνώρισα μια κοπέλα που ήταν πολύ  όμορφη ,σου έβγαζε μια απίστευτη γλυκύτητα ,αγάπη, συντροφικότητα, δημιουργικότητα, δύναμη και πολλά άλλα. Αποφάσισα λοιπόν να την γνωρίσω καλύτερα  γιατί ένιωθα ότι κάτι με τραβούσε σ ‘αυτήν.

Τελικά δεν έπεσα έξω. Μου είπε να πάω σε μια ομάδα που εκεί υπάρχουν διαφορετικά  άτομα μικρά, μεγάλα, ψηλά γλυκά που παίζουν διάφορα παιχνίδια. Πήγα και εγώ εκεί, με δέχτηκαν και ας ήμουν διαφορετική, μ αγάπησαν και ας μην τους ήξερα. Μαγεύτηκα με  τόσα διαφορετικά άτομα, μπορούσα να αλλάξω να γίνω κάτι άλλο ένα λουλούδι ,μια πεταλούδα, μια χορεύτρια. Να γίνω κάτι μεγάλο κάτι μικρό.

Κάθε φορά που ήμουν σ ‘αυτή την ομάδα ένιωθα ότι ήμουν ένα λουλούδι που ανθίζει και μυρίζει όμορφα. Ένιωθα δημιουργική ,δυνατή μια απίστευτη ενέργεια που άγγιζε την καρδιά μου και θεράπευε την ψυχή μου.  Ένα περίεργο πράγμα όσο πιο πολύ αγάπη ,αφοσίωση, ζεστασιά, αγκαλιά έδινα τόσο περισσότερα.

Κάθε φορά που συναντώ την ομάδα δεν είναι το ίδιο  λόγο της διαφορετικότητας γιατί, όλοι  οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και αυτό είναι το ωραίο. Είναι σαν να ταξιδεύεις σ ’έναν  δρόμο που δεν ξέρεις ούτε πως είναι, ούτε τι θα δεις γιατί άλλες φορές είναι ευθύς άλλες πλατύς. Ο δρόμος έχει ανηφόρες, κατηφόρες μπορείς να τρέξεις να κυλήσεις να συναντήσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον γνωρίσεις αν τον περπατήσεις…

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομάδα Διαφορετικότητας ΔΗΠΕΘΕ – Ιστορία ΙΙ
Scroll to top